Обичам те, написа в неделя, 18 февруари, вдовицата на Алексей Навални

...
Обичам те, написа в неделя, 18 февруари, вдовицата на Алексей Навални
Коментари Харесай

Семейството на Алексей Навални след новината за смъртта му

" Обичам те ", написа в неделя, 18 февруари, вдовицата на Алексей Навални в обява в социалните мрежи под тяхна обща фотография, два дни откакто най-видният зложелател на президента Владимир Путин умря в съветски затвор.

Публикацията на Юлия Навална в Instagram, първата след гибелта на брачна половинка й, демонстрира фотография на двамата дружно, допрели главите си, до момента в който гледат зрелище.

Това донесе персонална нотка на загубата, която тя изрази по-официално на обществена сцена единствено часове откакто гибелта на брачна половинка й беше оповестена от съветската затворническа работа.

47-годишният Навални изпадна в безсъзнание и умря в петък, 16 февруари, след разходка сибирската колония " Полярен вълк " в Арктика, където излежаваше присъда от три десетилетия, оповестиха от затворническата работа. Все още има малко детайлности за какво тъкмо е умрял.

В петък следобяд Навална се появи пред аудитория от водачи, дипломати и други публични лица на Мюнхенската конференция по сигурността, като сподели, че съществено е обмисляла излизането си сцената пред това незабавно да напусне събитието, с цел да бъде с двете деца на двойката - Дария и Захар, само че е останала, тъй като счита, че брачният партньор й би желал тя да приказва.

" Искам Путин, цялото му обграждане, приятелите на Путин, неговото държавно управление да знаят, че ще носят отговорност за това, което предизвикаха на нашата страна, на моето семейство, на моя брачен партньор ", цитират брачната половинка на Навални от Reuters.

Западните водачи, отпред с президента на Съединени американски щати Джо Байдън, отдадоха респект на смелостта на Навални и, без да цитират доказателства, упрекнаха Путин, че е виновен за смъртта му. Англия сподели, че ще има последици за Русия.

Въпреки лишаването от независимост и хоспитализацията, когато беше токсичен през 2020 година, Навални продължи да има поддръжката на фамилията си. Той е женен за брачната половинка си Юлия Навална от 2000 година и имат две деца: щерка Дария на 23 години и наследник Захар на 15 години. Когато документалният филм за Навални беше номиниран за Оскар на 95-те годишни награди на Академията, брачната половинка му и деца участваха на събитието в символ на поддръжка за опозиционния водач. Ето и късата информация, която сортират от Hollywood Life за децата на Навални.

Дария Навална

По-голямото дете на Алексей и Юлия Дария (позната като Даша) се ражда малко откакто двойката се дами. Тя е студентка в Станфордския университет. Въпреки че не е ясно какво учи, тя се трансформира в ревностен защитник на татко си, също като своята майка, като приказва и приканва за освобождението му. Дария има редица видеоклипове, в които популяризира осведомеността по случая на татко ѝ, като е изнасяла и речи, призоваващи за правдивост и освобождението на Навални. Тя приказва на срещата на върха в Женева за правата на индивида и демокрацията през 2021 година, където приема и премията за морална храброст от негово име.
 Оскари 2023, Христо Грозев,
България още веднъж в челните редици на Оскарите

Успехът, който реализираха " Навални " и Христо Грозев

Даша също дава доста изявленията, в които приказва за Алексей Навални. Тъй като документалният филм  " Навални " беше номиниран миналата година, тя участва на доста събития и церемонии, в това число Оскарите, където продукцията спечели категорията за най-хубав документален филм.

Захар Навални

Второто дете на Алексей и Юлия - Захар, се ражда през 2008 година Тъй като към момента е младеж, няма доста налична информация за Захар, само че той участва на церемонията по раздаването на Оскарите през 2023 година, дружно с майка си и сестра си. Въпреки че не се знае доста за момчето, и Юлия, и Даша често качват негови фотоси в своите сметки в Instagram, както и фамилни фотоси с Алексей Навални.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР